Ladies&Gentleman

Monday, October 31, 2011

untukmu syg

assalamualaikum

lai bru jew on9 fB td..n tbe2 lai trtareq nan stu p0st dr mmber lai nie..s0 lai ameq n share at sini
buat mereke2 yg sdg dilamun cinta,n mrindui si sang pncuri haty tu..ingat lah pdNya..hnye Dia yg maha mgetahui n mnentukn yg trbaeq buat kite..jgn dir0sakkn hati2 kite dgn cinta yg mmbutakn,tp lindungi la ia dgn sbaeq2nyerr..smoga prhubungan itu mndpat brkatNya..insyaAllah ^_^





"Ya Allah, jadikan dirinya "nama orang" kekasihku didalam hati yang tenang dan berikan kabar gembira kepadanya "nama org" dan sampaikan 110 kebaikan kepadanya..Sesungguhnya Allah adalah sebaik2 penjagaan.dan Dia juga Maha Pengasih dan Penyayang"


tp mslahnyerr..lai nk ltak nme syaperr aek..ngee~~

14 comments:

Shukri Mohd Ali said...

saya letak nama anda.

adinda awin said...

tengs lai share mende ni....kita kalu dah ada kekasih..pasti lupa pd -Nya.....

aleen aiden said...

kite mempunyai masalah yg same!hahah :P

Hanih Borhan said...

Serious memang paling sweet kan? Saya pun xde nama lagi nak isi kat tempat kosong tu...haha

NasZ said...

meh..letak nama saya. hehe. gurau je.

nampak gak kat wall fb kawan ari tu.

iszieylyanziy said...

tak tahu nak letak nama sape :(

ILA HonEyBuNNy said...

nak letak la nama some1...hehe....;-)

My Life's Journey said...

Amin ..baik hati lai share kan doa nie kepada kawan2 :)

Mat hari raya haji lai :)

shahrazali said...

letak nama neelofa bleh x ek??? hahaha.... buat masa ni xde nama yg sesuai untuk diletakkan...

Efipurpleshine said...

name yang ade belum tentu akan ditakdirkan jodohnye ngan kiter right..huuu..

Jieha mohd said...

letak lah name ehem ehem lai hehe :D
btw copy ayat atas tu nak try jugak kan.hehe :P

SaKiNaH (*_*) said...

saya nak try nama bintang agama saya.. thenk lai..!~

Selendang Merah said...

sm letak nama lai leh tak??haha

fifipinky said...

amalkan slalu...doa bg dapat yg terbaik n boleh bimbing kita..:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...