Ladies&Gentleman

Friday, October 14, 2011

split __[]__

Assalamualaikum..

haii..slmt mlm sume..^_^
lewat jgk LaiQma td0 mlm ni asenyerr..sbb es0q lai cuty kje..yeahhhh!!!!
mm ingt na brFB smpi ke pg,tp hjat tak ksampaian,ku 0ff9kn FB tu awal lak plak..bkn ape,sbbnye sjak FB ni mglami prubhan,kal0 k0rg2 sume prsan (0fk0s la sume tau kan) pics2 yg naeq at wall 0r h0me tu dprbsarkan kan..s0,sume 0rg ley prsan n nmpak..^_^
then..pe mslahnyerr???
sbb syayerr fenatt nk mnjwab s0alan yg same btubi at chat msg dr rkan2 fB yg laen..hihi..tak sgke sume 0rg ley brtanye s0alan yg sme..ke mreke sume pakat bramai2 pekene LaiQma ye..hurmm????
ni uh sala stu pic yg ade at fB LaiQma tu..

peace..hihi

tyme ni Laiqma nga bertraining nan team tkwnd0 unisza..da pnat2 training kt0wg p0n k0ya2 la nk f0t02sh0t..hihi..

0uh blk pd prtnyaan2 mereke,sume s0alannye brbunyi lbey kurg cmni larr..
- bt0l ke Lai tu??
- camne wat camtu??
- tak saket kew??
- tak k0yak kew nty??

=_=' ..

0keh,meh na jwb,yerr its me LaiQma,..
wat ni ta saket p0n sbb da byase,tp bile lai lame tak wat dah,kmfem2 susa na dpt smpi ke thap cmni aleq..mse 1st tyme ms0k tkwnd0 dlu p0n trkjut gak tgk seni0r2 ley wat cmni,s0 mmg admirer bt0l uh..n dulu p0n ta bajet akn b0ley bjaye smpi cmni..huahuahaha..n siyes tak tpu,1st tyme wat mmg sekse sket,tp kne lerr ade smgat an..then2 lame,mudahnyerr..cam tak cayer p0n ader..hehe..
tp actually ni tak ck0p abesh split g neh,.n nk usahakn lg uh..nk jd cam s0me0ne tuh,miss s0ck wei..dye ta knal lai,lai p0n ta knal dye,tp lai tau dye..h0ho..tp dye tinggi,kki p0n pnjg,mmg cun uh..lai ni ket0t2 jewrr..hurmm..bialah..nk try jgk..lalala~~
mm g stu,jgn wisau,tak k0yak p0n,sy jamin..haha..n actually baeq jugk utk gurl2..^_^

~~mm tp,,nk mtk pndpt jgk..pic ni tak s0pan ke yerr..??huhu thanks

6 comments:

Shukri Mohd Ali said...

pic ni akan nampak sopan, selagi mereka yang melihatnya tidak berfikir yang bukan-bukan :)

lagipun ini kan salah satu cara nak praktis taekwando awak tu :)

yang penting senyum awak tetap manis walau dalam keadaan begitu. hehehehe.

KiMiE said...

lama tak sparring taekwando ni :)

Ungu Violet said...

wah...sempoi pic...peace...hihih

Junk said...

perghh.. terbaek la.. mahu sakit celah kangkang tu kalo saya buat.. ^^

makcik kerepot said...

fuyoo ... knp saya xleh buat mcm tu ek ..
hahaha

Anonymous said...

wow great
tiada sbb utk mgatakan gmba ini tdk sopan sbliknya nmpk hebat & brtenaga
keep it up

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...