Ladies&Gentleman

Saturday, October 29, 2011

-thinkerBell-

assalamualaikum
hi pe kaba.??
tahniah anda telah ditag..ehehehe
ahaaaiii..hari ni lai da kene tag lg..0rg yg tag lai tu adlah org at bawah ni...^_^

The Lazy-ism

No tag back !
You must post these rules
Go to their page and tell them you have tagged him/her
You have to choose 11 people to tag and link them on the post
Each person must post 11 things about themselves in their journal
Answer the question the tagger set for you in their post. And create new eleven question for the people you tagged to answer

0ke..11 tentang LaiQma
libra gurl
c0mel
putih
rendah
kurus
gemuk
eg0
unpredictable
0rg perak tp tak reti bhasa perak
nurse to be (insyaAllah)
pemalu
s0alan dr Lazy-ism utk LaiQma
  1. nama penuh
    nur akmallaili binti hashim
  2. tinggi berapa
    150 cm 0keh,next....
  3. suka blog yang macam mana?
    bl0g yg menarik..ehee
    yg bile dye tulis,lai ase nak bace n nak tau sgt smpi abesh :)
  4. apa pandangan korang tentang aku
    penyayang..sbb byk cite psal adeq2 n ank2 buah kau yg c0mel
  5. nak aku wat header blog untuk korang x?
    klu blh..msty la nak..sbb lai ta rety nk wat sndri p0n..haha
  6. pandai memasak x?
    tak brpe nak pandai
  7. selalu kalau cuti bangun kol bapa?
    plg awl 7,plg late 12..haha
  8. pernah datang padang besar?hahaha
    pernah
  9. komen tentang blog aku
    bl0g yg semp0i
  10. ape perasaan bila kena tag
    hah kne tag?!! this is the third one..tp tak pna respond sblm ni :P
  11. lagu favourite korang?
    enchanted by tail0r swift

    nak tag...

    Isz
    nadiah jahari
    azat
    adinda
    jieha
    wanconggo
    hyspink
    asyer
    empayarutama
    nynaezaty
    dakara
0ke s0alan lai

1. nama penuh ?
2. umur ?
3. single 0r taken (state the name) ?
4. blajar lg ke dah keje ?
5. favourite quotation ?
6. pendapat ttg bl0g lai (jujur k) ?
7. pendapat ttg lai (jujur k) ?
8. blog yg plg korg suke ?
9. sbb pe ske blog tu ?
10. myvi or civic or savvy =.=' ?
11. suke tak kne tag2 ni ? haha

tata

11 comments:

Shukri Mohd Ali said...

awak lupa nak letak : suka kayuh basikal laju-laju :P

iszieylyanziy said...

dah lama tak main tag tag nie :) ada masa is jawab! hehe :P thanks yunk tag is

safwanmahzin said...

wah3x...dah jawab..=) tq...knape cakap sal tinggi..kecik sangat fontya...=)rajin eyh walau tenet slow..kat cni pon sama gakk tenet slow...=)

Jenni Susere Asyer said...

wah... seru ni,,, aku suka

EmpayarUtama said...

Alamak, alamak, aku tak reti. Leh tuka tag x? Huhuhu

Juliet_iRa~" said...

heee...
rajinnyaa..:D

Hanih Borhan said...

aik...yg pasai diri sendiri tu, ada tulus kurus,pastu ada pulak tulis gemuk...hahahaha :D

ILA HonEyBuNNy said...

banyak betul soklan2 tagnya...ehhehe

SimplySeoul said...

Header yang sedia ada pun dh lawa actually hehe.

miSz NynaEzaty said...

eerrr,,nyna kene tag la..ehe first time ni..thanks yaw..nyna akan try jawab nanti k :)

NasZ said...

hehehe. jawapan sangat2 jitu. tahniah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...